Aktuality A-tým

POSLEDNÍ DOMÁCÍ UTKÁNÍ TOHOTO ROKU ODEHRAJÍ NAŠE HOLKY S KYNŽVARTEM UŽ VE STŘEDU

5.12.2022, 13:37

Podzimní část Interligy je u konce a před Sokolkama je poslední letošní utkání této soutěže. Utkání s Kynžvartem je vzhledem k pohárovým povinnostem soupeře přesunuto na středu 7.12.2022 na 18:00 hod. Kalendářní rok pak zakončí holky semifinálovým utkáním Českého poháru v Praze na Slavii v sobotu 17.12.2022.

 

Letošní sezóna není z těch vyvedených, mladý tým trápí série těsných proher a několik zranění. Holky předvedly skvělý výkon například proti favoritům ze Šaly a Mostu, naopak propadly v posledním utkání na Slavii. Jak ale známe naše holky, nevěší hlavy a s Kynžvartem určitě budou bojovat jako lvice.

 

Na situaci v týmu a nadcházející utkání s Kynžvartem jsme se zeptali Míši Konečné.

 

Míšo, některé favority jste trápili, teď ale přišel debakl na Slavii. Jsi jedna z těch zkušených, co ty na to?

„Ano, vždy nám chyběl kousek k vítězství. Musíme všechny dodržovat pokyny trenéra a věřit mu, hrát jako jeden tým i s trenérem na střídačce a věřím, že se to už zlomí a začneme vyhrávat. V zápase se Slavii nevím, co se tam stalo, protože jsem bohužel na tento zápas s týmem odjet nemohla kvůli pracovním povinnostem."

 

Teď vás čeká doma Kynžvart, poslední utkání podzimní části Interligy a poslední domácí utkání tohoto roku. Jak se na něj připravit?

„Musíme jít do toho utkání všechny naplno a bojovat o každý míč tak jako v zápase s Mostem. Vím, že je v našich silách dotáhnout zápas s Kynžvartem do vítězného konce. A doufám, že nás i přes nepříznivé výsledky opět přijdou podpořit naši fanoušci. Potom zabojujeme v poháru na Slavii a pak nás čeká měsíc herní regenerace a odpočinku, kde budeme nabírat další síly na důležitou jarní část."

 

Přijďte naše holky podpořit do haly Sareza ve středu 7.12. od 18h nebo sledujte a držte palce u tvcom.cz. Odkaz na utkání je zde: ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně