Aktuality A-tým

V SOBOTU S AMBICIÓZNÍM KYNŽVARTEM

10.3.2022, 12:35

Po reprezentační pauze se opět rozjíždí kolotoč MOL ligy a Porubu čeká doma ambiciózní nováček interligy Házená Kynžvart. Utkání se uskuteční v domácí hale Sareza na Hrušovské ulici v 18:00 hodin a Porubanky po zlepšených výkonech bude chtít stejně jako Plzeň Kynžvart doma zaskočit a získat body. Trenér Pupík se může spolehnout na většinu kádru, zpět v tréninku je už Adéla Baumbachová a formu potvrdily na reprezentačním srazu juniorek levoruké Anežka Farářová a Veronika Kučerová.

 

„Předskokany" utkání udělají naše dorostenky, které se utkají s favoritem obou nejvyšších soutěží dorostenek, družstvy DHC Slávie Praha - ve 13:00 mladší a v 15:00 starší. U mladších jde dokonce o souboj prvního a druhého týmu tabulky, takže bude se na co dívat. Přijďte podpořit i naše nadějné mládí.

 

Pevně doufáme a věříme, že si do haly najde cestu velké množství fanoušků házené a přijdete podpořit jak naše házenkářky, tak naši vyhlášenou sbírku pro čtyři házenkářky z Užhorodu, o které se nyní spolu se Sokolem Poruba staráme a pomáháme tak jejich trenérovi příteli Borysi Petrovskému. Holky už se zapojily do tréninku a pomalu se seznamují s Ostravou, chodem klubu a učí se česky (úsměv). Budeme rádi, když se spolu s námi ke sbírce přidáte, ať už finančně či materiálně a pomůžete s námi holkám vytvořit domácí prostředí, když ho nemohou mít momentálně doma na Ukrajině.

V sobotu se tedy budeme těšit na házenkářské odpoledne v hale Sareza.

 

Dobrovolné vstupné bude vloženo na transparentní účet sbírky. Pro snadnější platbu můžete použít QR kód (viz níže). Děkujeme.

 

Pokud nemůžete do haly, sledujte utkání opět na TVCOM.CZ.

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně