Aktuality A-tým

NASTOUPILA JSEM S CHLADNOU HLAVOU

24.2.2022, 13:17

Velká úleva zavládla v porubském táboře po výhře nad Plzní, ale pouze dva dny mají na regeneraci a přípravu na další utkání. V sobotu jedou k poslednímu týmu tabulky MOL ligy do Stupavy. Nebude se ve Stupavě jednat vůbec o jednoduché utkání, doma se po zimní přestávce hodně zlepšila a dokonce získala první dva interligové body se Zlínem.

 

Poruba ještě není v úplně kompletní sestavě, ale situace se rapidně zlepšila po covidových onemocněních, karanténách a zraněních a věříme, že výher bude ještě přibývat. Do formy se zpátky vrátila i levoruká juniorská reprezentantka Anežka Farářová a nasázela do branky Plzně, kterou hájila reprezentační brankářka Karin Řezáčová, šest branek. Anežky jsme se zeptali na dojmy.

 

Anežko, konečně výhra, co převládalo v týmu, radost, úleva?

„Za výhru jsme všichni neskutečně rádi, konečně se na nás po té šňůře proher usmálo štěstí a opět jsme ukázali, že se s Porubou v lize musí počítat."

 

V posledních utkáních si moc nehrála, co se ti honilo hlavou, když si nastoupila?

„Nastoupila jsem jako vždycky s chladnou hlavou a s chutí vyhrát. Čím déle jsem na hřišti byla, sem tam se mi něco podařilo a padl nějaký gól, tak jsem si věřila čím dál víc. Jsem ráda, že prostor, který jsem dostala, jsem takhle zužitkovala a pomohla svým dílem týmu k výhře."

 

V sobotu držte holkám palce od 18:00 hod., kdy hrají ve Stupavě a sledujte na nike.sk ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně