Aktuality A-tým

UŽ CHCEME HRÁT

1.2.2022, 17:11

Složité období kolem Covidu asi jen tak neskončí. Stále se nějaká utkání odkládají a týmům chybí pravidelný režim, herní zatížení. Porubě teď odpadla dvě utkání, s Pískem a Plzní. Utkání s Olomoucí, které se chystá tuto sobotu 5.2.2022 v 17:30 vypadá, že bude odehráno, jelikož Hanačky o víkendu hrály utkání v Šale a remizovaly. Z posledního kola byla odehrána pouze dvě utkání, česko-slovenské duely, již zmíněný v Šale a pak ve Stupavě vyhrál Sokol Písek. Ostatní utkání byla odložena a budou odehrána v náhradních termínech.

 

Poruba teda odcestuje v sobotu na Hanou a je připravena se o body sportovně poprat. Kdo konečně bude o body bojovat, je naše mladá pivotmanka Terka Dybalová, která se bohužel v posledním utkání loňského roku zranila. Zeptali jsme se ji, jak se ji daří:

 

Terez, na konci roku ses zranila, už jsi v pořádku?

„V listopadu při utkání s Mostem jsem si ke konci zápasu při souboji v pivotu přilehla malíček. Bohužel se potvrdila zlomenina a nehrála jsem déle, než jsem si myslela. Momentálně už mám malíček v pořádku srostlý a trénuji naplno."

 

Po dvou odložených utkáních to vypadá, že hrát se konečně bude. Olomouc teď remizovala v Šale. Už se těšíš?

„Chceme konečně hrát, na zápas se určitě těším, je to pro mě prakticky první ostrý zápas po zranění. S Olomoucí jsme doma prohrály, takže si určitě chceme do Poruby odvézt dva body. Držte nám palce!"

 

Pokud nepojedete do Olomouce na samotné utkání, můžete jej sledovat opět na TVCOM.CZ ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně