Aktuality A-tým

DOMA BODY ROZDÁVAT NEBUDEME!

9.9.2021, 23:56

Porubanky vstoupily do nové sezóny nejlépe, jak mohly. Jako jediný hostující tým si z pražského Edenu odvezl v prvním kole dva body po výborném a hlavně týmovém bojovném výkonu. Teď mají Sokolky před sebou první domácí utkání a to s Pískem. Ten porazil slovenskou Šalu rozdílem šesti branek. To potvrzuje, že doma bude Písek jako vždy hodně nebezpečný.

 

V loňské sezóně se Ostravanky utkaly s Pískem třikrát. Poprvé ve Final 4 Českého poháru, kde zvítězily, pak v domácím ligovém utkání vysokým rozdílem opět vyhrály, ale v Písku body zůstaly domácím po jednogólové prohře.

První domácí utkání zahájí rozhodčí úvodním hvizdem v sobotu 11.9.2021 v 18:00 v hale Sareza na Hrušovské ulici v Ostravě.

 

Na dojmy z prvního utkání i na přípravu na Písek jsme se zeptali Elišky Desortové.

 

Eliško, ještě k výhře na Slávii, cesta z Prahy byla určitě veselá, jaké byly pocity po utkání?

Cesta domů byla skvělá, už jen proto, že jsme vyhrály, a hodně vesele si vezly ty dva body domů. Takže nám i celkem rychle utekla. Byl to skvělý pocit, protože na Slavií se moc nevyhrává. Šly jsme do zápasu s tím, že nemáme co ztratit, daly jsme do toho všechno a společnými silami jsme to dotáhly do vítězného konce.

 

A jak se teď těšíš na Písek?

No Písek.... s Pískem jsme naposledy prohráli, jejich hala mi moc nesedí, ale teď hrajeme doma a věříme si. Písek nehraje tak rychlou házenou, jako třeba Slávia, ale v žádném případě je nepodceníme a budeme bojovat o dva body. Doma je určitě rozdávat nebudeme (úsměv). Přijďte nás podpořit, chceme plnou halu.

 

Utkání můžete shlédnout buď přímo v hale a fandit našim holkám, případně na tvcom.cz, odkaz ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně