Aktuality A-tým

CESTA ZA VÍTĚZSTVÍM VEDE PŘES DOBROU OBRANU

4.2.2021, 11:58

Třetí ze čtyř slovenských soupeřů čeká na Porubanky tuto sobotu 6.2. v 18:00 hod. V hale Sareza přivítají ŠŠK Prešov. Soupeře, kterého není radno podcenit, ač zaujímá s pěti body po devíti odehraných utkáních devátou příčku tabulky MOL Ligy. Sokolky si po prohře v Michalovcích budou chtít určitě spravit chuť a doma bodovat.

 

Na kvality soupeřek jsme se zeptali pivotky Míši Konečné, která v Michalovcích chyběla a to hlavně porubské obraně.

V sobotu nás čeká zápas proti slovenskému Prešovu, který hrajeme na domácí půdě, a chci, aby to bylo na hřišti vidět, že jsme s holkama doma. Prešov má kvalitní hru na spojkách, jejich přechod do útoku je rychlý a bude potřeba se rychle vracet do obrany. Myslím si, že naše obrana bude stěžejní v cestě za vítězstvím. Každopádně to nebude lehké utkání, ale věřím, že holky budou bojovat.

Naznačuješ tím, že ještě nebudeš na hřišti? Jaký je důvod tvé absence?

Bohužel momentálně nehraju, protože jsem si v zápase proti Šale zlomila kost na levé ruce. Proto budu holkám proti Prešovu bohužel jen fandit a věřit, že to holky dotáhnou do vítězného konce. Moc ráda bych týmu pomohla a dokonce jsem to i zvažovala, ale po poradě s lékařem s návratem na hřiště ještě počkám. Momentálně je zdraví na prvním místě.

Jak tedy probíhá tréninkový proces s takovým zraněním?

Hned po zranění jsem měla jeden týden úplný odpočinek bez jakéhokoliv tréninku. Tento týden mám už tréninky v posilovně a ještě další týden mě nic jiného než posilovna nečeká. V pondělí 15.2. jdu na kontrolu a doufám, že bude všechno v pořádku a budu se moci vrátit zpátky na hřiště.

 

Utkání můžete sledovat na TVCOM.CZ

https://www.tvcom.cz/Zapasy/Sport-Hazena/Soutez-Hazena-Extraliga-zeny/Pohlavi-Zeny/

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně