Aktuality A-tým

CHCEME DALŠÍ DVA BODY

21.1.2021, 10:49

Nabitý program Porubanek pokračuje a už v sobotu přijede do haly Sareza v Ostravě slovenská Šala. Na podzimní utkání nevzpomínají holky vůbec dobře. Nevyšel jim začátek utkání a rychle prohrávaly, Šalanky si vytvořily v prvním poločase velký náskok a ani zlepšeným druhým poločasem Poruba na body nedosáhla. Mají tedy Šale co vracet.

 

S Bárou Mýlkovou se ještě krátce vrátíme k vítěznému utkání s Pískem.

„Byl to pro nás důležitý zápas a já jsem ráda, že jsme ho zvládly a získaly body. Dodržovaly jsme pokyny od trenéra, měly jsme dobrou vysunutou obranu a Písek nevěděl, co má hrát a to jsme chtěly. V útoku nám to taky šlo, i když některé technické chyby byly zbytečné, ale to se stává. Gólmanky nám taky dobře zachytaly. Jsem hlavně ráda, že si zahrály všechny holky a mohly jsme pošetřit síly na Šalu."

Ano, teď k Šale, té máte co vracet, utkání se vám na jejich palubovce moc nepovedlo.

„Přesně tak, chceme doma získat další dva body. Máme dva dny na přípravu, jdeme zápas od zápasu. Takže ve čtvrtek určitě bude nějaké video. Maji hodně šikovné spojky, které dokáží hrát 1 na 1 a také střílet z dálky. Když budeme hrát stejně zodpovědně jako s Piskem, nemám strach a body zůstanou doma. Věřím, že nás trenér dobře připraví na zápas. Opět zveme fanoušky ke sledování utkání na TVCOM."

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně