Aktuality A-tým

MOL LIGA POKRAČUJE

10.12.2020, 21:25

Po reprezentační přestávce pokračuje MOL Liga. Utkání se samozřejmě nehrají dle rozpisu a tak se kluby se svazem domlouvají na konkrétních utkáních. Sokol Poruba tak tento víkend, konkrétně v sobotu 12.12.2020 dopoledne v 11:00, odehraje po dlouhé době utkání doma v hale Sareza a to s týmem HK Hodonín, který zatím na body čeká. Utkání se bohužel odehraje bez diváků, ale budete jej moci sledovat na TVCOMu.

 

Zeptali jsme se Báry Mýlkové, jak vypadá příprava na sobotní utkání.

„Že budeme hrát proti Hodonínu, jsme se dozvěděli ve středu, takže moc času na přípravu není. Navíc to bude pro nás i nezvyklý hrací čas, ale není to nic, co by nás mělo nějak rozhodit. V pátek máme ještě video, takže příprava sice na poslední chvíli, ale důkladná (úsměv)."

Jak vypadaly tréninky během reprezentační pauzy?

„Trénujeme vlastně celou dobu. Žádná velká změna. Během Eura, kdy se nehrálo, jsme o něco víc měli kondičku, ale tento týden už jsme zase vzali naplno míč do rukou."

Těšíte se na utkání, jaká je nálada v týmu?

„Nálada v týmu je dobrá, všechny se těšíme na zápas. Já se těším teda moc, naposledy jsem hrála v září proti Michalovcům a to je už sakra dlouhá doba (smích). Navíc věřím, že body zůstanou doma a hlavně ať nám všem dopadnou dobře testy a budeme v plné sestavě."

Z jiného soudku, už máš napečeno, dárky nakoupeny?

„Napečeno mám, byla jsem v karanténě, ale nemocná jsem nebyla, tak jsem měla dost času (smích). Mám třináct druhů, teď jsem dodělala vaječný likér, tak už se na vánoce těším (smích). Ještě mě čeká mačkanice v obchodech, ale něco z dárků už mám."


Držte Porubankám palce alespoň na dálku.

 

 

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně