Aktuality A-tým

Vedení soutěží ČSH bude ve středu jednat s kluby MOL ligy a Extraligy o možnosti obnovení nejvyšších soutěží.

3.11.2020, 23:12

Profesionální sportovci se od 4. listopadu mohou připravovat a hrát soutěže za přísně stanovených hygienických podmínek. O konkrétních opatřeních pro soutěže v házené jedná vedení ČSH se zástupci NSA, ve středu bude projednávat možnosti obnovení nejvyšších soutěží s kluby MOL ligy a Extraligy.

 

Od 4. listopadu obecně platí:

JE MOŽNÉ, aby se profesionální sportovec připravoval na budoucí sportovní akce ve vnitřních i venkovních sportovištích (za dodržení všech platných hygienických podmínek).

JE MOŽNÉ, aby organizátor sportovní akce požádal prostřednictvím NSA o výjimku ze zákazu konání sportovních akcí nebo soutěží, a to u takových sportovních akcí nebo soutěží, které jsou významné nebo u kterých je jejich konání v důležitém státním zájmu.

 

Profesionální sportovec je pro aplikaci těchto nařízení ten, kdo:

- vykonává sport jako své zaměstnání

- vykonává sport jako svou podnikatelskou nebo jinou obdobnou činnost

 

O podmínkách pro konání nejvyšších soutěží v házené v současné chvíli jedná vedení ČSH se zástupci Národní sportovní agentury. Následně budou o těchto podmínkách a možnostech jejich naplnění v házenkářských soutěžích jednat ve středu 4. listopadu dopoledne s vedením ČSH zástupci klubů Extraligy mužů a MOL ligy žen.

O dalším vývoji situace budeme informovat.

 

(zdroj: www.handball.cz)

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.DHC Sokol Poruba110033:298
4.Handball club Zlín100129:318

Nejlepší střelkyně