Aktuality A-tým

Lenka Roháčková čaruje ve fotbalové brance Baníku.

22.9.2020, 13:53

 

Třetí utkání druhé ligy žen ve fotbale má za sebou tým Baníku Ostrava, kterému, jak už všichni naši fanoušci ví, kryje záda v bráně naše Lenka Roháčková. A že se ji daří, o tom svědčí hodnocení trenéra po těžkém utkání v Praze (FC Praha - Baník Ostrava 1:2).

"V prvním poločase se Baníku navzdory relativně rychlému vedoucímu gólu nedařilo získat herní dominanci a byl to domácí tým, který se dostával do šancí. Díky zákrokům gólmanky Lenky Roháčkové dokázaly Pražanky jen vyrovnat a žádné další góly už nepřidaly.

Ve druhém poločase už to bylo ze strany Ostravanek o něčem jiném. Před zraky skupinky fanoušků Baníku se dokázaly vybičovat k lepšímu výkonu, Pražanky se do žádné další šance nedostaly, naopak to byl Baník, kdo v 82. minutě rozhodl o svém vítězství. Juniorka Veronika Regecová, která nastoupila v 72. minutě, dokonale zužitkovala rychlou brejkovou akci Baníku, díky čemuž Ostravanky pokračují druholigovým tažením bez ztráty bodu."

Držíme fotbalistkám palce.

Rozhovor s Lenkou pro FCB zde:

 

https://www.fcb.cz/clanek.asp?id=Banik-ma-v-brance-trojzivelnici-8931

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně