Aktuality A-tým

Trenér Daniš věří v body z předehrávky s Pískem

28.1.2020, 9:04

 

Hodně našlapaný program mají porubské ženy, které v sobotu odehrály vítězný zápas se Šaľou. Zítra svěřenkyně trenéra Daniše nastoupí opět na domácí půdě proti dalšímu nepříjemnému soupeři, kterým tentokrát bude jihočeský Sokol Písek. „Písek je další z těžkých soupeřů, ale věřím tomu, že se děvčata zmobilizují a zápas zvládneme k naší spokojenosti," věří svým svěřenkyním trenér Daniš. Fanoušek porubské házené se má na co těšit, sérii tří domácích zápasů uzavře v hale Sereza sobotní osmifinále Challenge Cupu s katalánským celkem KH-7 BM. Granollers.

 

Před 19. kolem MOL Ligy mají Porubanky na svém kontě 26 bodů čímž si pojistily průběžnou třetí příčku v interligové tabulce. Po sérii čtyř výher v řadě navíc získaly větší klid chuť po dalších výhrách.

 

„Čeká nás další z těžkých zápasů. Písek se opírá o skvěle hrající Hana Kvášovou, která svými zkušenostmi jejich hru zklidnila z čehož tým těží na všech postech. My bychom do zápasu s Pískem chtěli alespoň na pár minut zapojit Elišku Desortovou, která je po zranění, ale už se připravuje, aby nás podpořila v sobotním zápase Challenge Cupu. V současné době nám schází dvě spojky a ve hře to citelně schází. I v tomto zápase se budeme opět spoléhat na výkony brankářek a vycházet z dobré obrany, která nám v posledních zápasech opravdu dobře pracuje," osvětluje strategii týmu trenér Daniš a dodává: „Písek je z důvodů jejich zlepšení hry nepříjemným soupeřem, ale věřím v naši výhru a další body, které potřebujeme."

 

Zda se podaří Porubankám navázat na sérii výher se dozvíme ve středu 29. ledny, kdy od 18:00 hodin startuje v porubské hale SEREZA zápas DHC Sokol Poruba - Sokol Písek.

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně