Aktuality A-tým

V POSLEDNÍCH DVOU UTKÁNÍCH CHCEME ČTYŘI BODY

4.4.2022, 11:57

Náročný program Porubanek pokračuje. Už ve středu 6.4. jedou do Zlína, kde určitě chtějí získat body a vrátit tak soupeřkám domácí porážku z ledna. Po velmi těžkých posledních třech utkáních a třech prohrách si určitě budou chtít holky spravit chuť a získat body do tabulky MOL ligy.

 

Jak vidí šance Poruby naše spojka Markéta Prašivková?

Markéto, čekají vás poslední dvě utkání základní části, Zlín a Dunajská Streda. Jak se na ně co nejlépe připravit? Teď jste měli náročný program.

 

„Program je opravdu nabitý, je velmi málo času na regeneraci, ale snažíme se dát do všeho maximum a dobít baterky. Myslím, že hlavní naší zbraní bude tvrdá obrana. Z domácí půdy Zlína si chceme určitě zpět přivézt dva body a doma zvítězit nad nelehkou Dunajskou Stredou. Budeme moc rádi za každého fanouška a jeho podporu."

 

V posledních několika utkáních pomáháš prvoligovému Bohumínu, jak se ti tam daří?

 

„Jsem ráda za možnost si za Bohumín zahrát a pomoct jim k zisku bodů. Střelecky se mi docela daří a tým mě přijal velmi přátelsky. Ne všechna utkání, ve kterých jsem hostovala, skončila výhrou, ale bojovaly jsme vždy všechny až do konce. Snad budu mít ještě příležitost holkám v Bohumíně pomoct."

 

Držte našim holkám palce. Utkání ve Zlíně můžete sledovat na TVCOMu ZDE

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně