Aktuality A-tým

POKUD ZOPAKUJEME VÝKON S KYNŽVARTEM, O BODY SE BÁT NEMUSÍME

15.3.2022, 23:29

Porubanky jedou na vítězné vlně, s Kynžvartem sehrály výborné utkání, hlavně ve druhém poločase a formu by měly potvrdit v sobotu v Hodoníně.  Zpátky ke Kynžvartu i dopředu k Hodonínu a příští sezóně se podíváme se Silvií Poláškovou, která se po nemoci pomalu vrací na palubovky MOL ligy.

 

Siso, výhra proti Kynžvartu je velmi cenná, věřili jste si na ně?

„Výhra proti Kynžvartu je pro nás hodně cenná. V posledních utkáních se nám dařilo, proto jsme si věřily a dokázaly si, že když budeme hrát, to co máme, můžeme vyhrát s každým. Gólmanky výborně zachytaly, fungovala obrana a vycházely nám natrénované akce, nemám, co víc dodat (úsměv). Já jsem ráda, že už se po Covidu více zapojuji a mohla jsem holkám pomoct konečně i na hřišti."

 

Teď vás čeká Hodonín, což by měla být povinná výhra, na co si dát pozor?

„V Hodoníně to bude spíše o nás, než o soupeři. Samozřejmě se na něj připravíme, máme video a rozebereme si hráčky, ale pokud budeme hrát stejnou házenou jako proti Kynžvartu, neměly bychom se o body strachovat."

 

V Ostravě ti končí smlouva i studium, přestupuješ po sezóně do polského MKS PIOTRCOVIA Piotrków Trybunalski. Jak se přestup zrodil a měla si ještě jiné nabídky?

„Ano, měla jsem to tak naplánované, že jakmile skončím studium, což se mi snad v létě podaří (úsměv), zkusím zahraniční házenou. Měla jsem nabídku z Maďarska nebo z Francie, nejvíce však z Polska a pro Polsko konkrétně pro Piotrków jsem se nakonec rozhodla. Do Polska to mám z Ostravy za rohem, je to kvalitní liga a hlavně jsme v Polsku odehrály spoustu turnajů a přípravných utkání, za dobu co hraju v Ostravě, sedí mi jejich styl hry a na novou výzvu se už moc těším."

 

Budeme držet palce. Jak v následujících utkáních, tak v další sezóně.

 

Utkání se hraje v Hodoníně v sobotu 19.3.2022 v 17:00 hodin v hale TEZA. Pokud nepojedete holky povzbudit do Hodonína, můžete utkání sledovat na TVCOM.CZ ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně