Aktuality A-tým

VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÉPE

11.1.2022, 20:57

Úvod MOL ligy v novém roce po reprezentační pauze se Porubankám vůbec nepovedl a pokud chtějí pomýšlet na lepší umístění v tabulce, budou muset pořádně zabrat. Tým se potýká s drobnými šrámy a nenastoupil do prvního utkání v plné sestavě. Pevně věříme, že se zdravotní stav chybějících hráček zlepší a v dalších utkání se výkon Sokolek zlepší a zabojují o body.

 

Pomoci týmu by měla navrátivší opora zejména porubské obrany Míša Konečná, která se po polovině sezóny v maďarském Mosonmagyovaru rozhodla pro návrat. V utkání se Zlínem nastřílela soupeřkám 6 branek, ale ani to nestačilo. Jak se Míša cítila před domácím publikem a proč je zpět v Porubě?

 

„Byla jsem ráda, že jsem opět mohla hrát před domácími diváky. Zápas jsem si užívala od rozcvičky až do konce. Snažila jsem se holkám na hřišti co nejvíce pomoct a dovézt zápas do vítězného konce. To se nám bohužel nepovedlo. S holkama jsme udělali během utkání spoustu technických chyb, které Zlín trestal. Za mě byla naší největší slabina hra bez křídel, na což navazovalo naše celkové trápení v útoku. Ale abych neviděla vše černě, pozitivní v zápase bylo, že dvojčata Rajovy, přesto, že jsou ještě dorostenky a nejmladší členky týmu, tak se dokázaly prosadit a konec utkání ještě zdramatizovaly."

 

Hodnotí Míša nepovedené utkání a pokračuje:

 

„K mému návratu? Jak se říká, všude dobře, doma nejlépe (úsměv). Ale zase tak dobře všude není. Všichni v mém blízkém okolí vědí důvod mého návratu. Jsem ráda, že jsem doma a víc bych to nechtěla rozvádět. Teď musíme všechny zvednout hlavy a zabojovat o body doma proti Slávii. Přijďte nás povzbudit!"

 

 

Utkání se hraje v hale Sareza v neděli 16.1.2022 od 17:00 hod. nebo jej můžete sledovat na tvcom.cz ZDE

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně