Aktuality A-tým

MUSÍME JEŠTĚ VÍC MAKAT

28.11.2021, 11:25

Paralelně s přípravou seniorské ženské reprezentace na MS 2021 ve Španělsku probíhala v Lázních Kynžvart příprava reprezentace juniorské. Ta odehraje své Mistrovství světa až v červnu 2022 ve Slovinsku. V Kynžvartu je čekal stejně jako ženy mezinárodní turnaj O štít města Chebu a to se stejnými soupeřkami - Švýcarsko, Norsko a Island.

 

Do nominace na kemp se dostala pouze jedna zástupkyně porubské házené - levačka Veronika Kučerová. V nominaci byla ještě Anežka Farářová, ta se ale bohužel v posledním interligovém utkání v Dunajské Stredě zranila a musela se ze srazu omluvit.

 

Kemp začal už 21.11.2021 a hráčky čekal náročný tréninkový proces, který vyvrcholil turnajem. Ve čtvrtek sehrála děvčata utkání se Švýcarskem, v pátek s Norskem a v sobotu je čekal Island. Bohužel ani jednou se týmu pod vedením trenéra Dušana Poloze nepodařilo zvítězit. Nyní po turnaji program pokračuje do čtvrtku rekondicí v Mariánských Lázních.

 

Jak hodnotí svůj výkon na turnaji Veronika Kučerová?

„Na pravém křídle jsme se střídaly víceméně napůl.  Dojem ze svého výkonu mám docela dobrý, v prvním zápase jsem dala gól a pak v dalších bohužel jen tyčky.  Obrana mi šla lépe. Všechny jsme se snažily, co šly do hry, ale nevyšlo to bohužel výsledkově ani v jednom zápase. Musíme ještě víc makat."

 

Na fotkách jde vidět, že máš zavázáno stehno. Něco vážného?

„Naštěstí ne, začalo mě zase lehce tahat, ale není to nic hrozného, tak snad se to nezhorší a bude to ok."

 

Veškerá hodnocení utkání a výsledky si můžete přečíst na webu ČSH. ZDE

 

Foto: ČSH

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně