Aktuality A-tým

JEŠTĚ JSEM NERVÓZNÍ, ALE JSEM MOC RÁDA ZA PŘÍLEŽITOST

14.11.2021, 18:21

Náročný program Sokolek nyní vyvrcholí posledním utkáním před reprezentační pauzou a soupeřem našim holkám bude další tým ze špičky MOL ligy Dunajská Streda. Utkání se odehraje ve středu 17.11.2021 v 18:00 v Dunajské Stredě. Holky pod vedením nového trenéra dostaly ten správný impuls a i přes prohry ukázaly svou sílu a chuť porvat se o body i s favority.

 

Do posledních těžkých utkání nakoukla také věkem ještě dorostenka Kristina Rajová. Zeptali jsme se ji na její dojmy z utkání a účinkování v Atýmu.

 

Tino, jako dorostenka už si nakoukla v posledních utkání MOL ligy do hry a to s těmi nejlepšími týmy u nás. Byla si nervózní?

„Jsem moc ráda, že tato příležitost přišla a nový pan trenér mi dal šanci. Je to pro mě velká zkušenost a také příležitost jak se posunout zase o kus dál. Oproti utkáním v dorostu je hra tvrdší, holky silnější a rychlejší a já vím, že na sobě musím ještě pořádně makat, abych se jim mohla vyrovnat a být časem pro tým přínosem. Jinak nebudu lhát, zatím jsem v zápasech docela nervózní zvlášť, když hrajeme proti těm, kteří jsou v tabulce na špici. A taky mi jde o to, abych to našim holkám moc nepokazila, když to měly pokaždé velmi dobře rozehrané (úsměv)."

 

Teď máte poslední utkání v tomto roce v Dunajské Strede, jak na ně?

"To je spíše otázka na pana trenéra, ale za nás hráčky mužů říct, že do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát a budeme dělat pro to maximum. Takže to nebude jiné ani u Dunajské Stredy. Jinak věřím, že pevná a důrazná obrana nebude chybět a dovezeme nějaký bod. Uděláme pro to vše."

 

Tvá sestra - dvojče Karolína se zotavuje po zranění kolene, jak moc ti na hřišti chybí?

„Ségra je pro mě hnací motor. Je to člověk, se kterým se neustále navzájem předháníme a soutěžíme, kdo bude lepší (smích). Tím se, myslím, posouváme obě dvě dopředu. Nikdo z nás nechce být ten druhý. Nicméně je to pro mě hlavně ségra, kterou mám ráda a přeju ji, aby návrat na hřiště byl co nejrychlejší a nejúspěšnější. Hlavně ve starším dorostu nám hodně chybí. Kdo ji však zná, ví, že dva měsíce po operaci už začala pomalu trénovat a teď je již v plném zatíženi a počítám, že ve druhé půlce sezóny už určitě bude spoluhráčkou nejen na tréninku ale i v zápasech."

 

Utkání z Dunajské Stredy můžete sledovat na stránkách ZDE

 

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně