Aktuality A-tým

ČÍM VÍCE KVALITNÍCH SOUPEŘŮ, TÍM VÍC SE BUDEME ZLEPŠOVAT

4.11.2021, 12:45

Házenkářský kvapík teď tančí naše porubské Sokolky. Utkání jdou za sebou v rychlém sledu, kdy nabitý program MOL ligy ještě doplnil ten pohárový. A to ať už Český pohár nebo evropské poháry našich soupeřů.

 

Ve středu 3.11. odehrály holky z Poruby doma utkání s Hodonínem a už v sobotu 6.11. míří opět na druhý konec republiky, kde je nečeká nikdo jiný než několikanásobný Mistr Interligy i ČR DHK Baník Most. Jak vidí obě utkání, ve středu šestigólová, Hanka Maiwaelderová?

 

Hani, včera výhra a ty šest branek. Super, gratulace tobě i týmu. Hodonín hrál hodně bojovně.

„Děkujeme. Za dva body jsme určitě rády, ale jsme si vědomy, že to od nás nebyl nejlepší výkon. Jak psal trenér, umíme zahrát lépe."

 

Máte teď v rychlém sledu za sebou hodně utkání, navíc samé zajížďky - Kynžvart, Most.... Stíháte regenerovat?

„Je to tak, nejsou to nejkratší cesty na zápasy. Regeneraci nepodceňujeme, masér Milan Uher se o nás dobře stará. Nicméně aspoň si to u těchto vzdálených soupeřů odehrajeme teď a na jaře, kdy většinou všem síly docházejí, budeme hrát s těmito soupeři doma. Vidím to z tohoto pohledu pozitivně (úsměv)."

 

Most máte teď venku a pak i v Českém poháru doma, co říkáš na los?

„Rozhodně k nám los přívětivý nebyl. Ale je to pro nás výzva! Vidím v tom zase pozitivum pro náš tým. Čím více zápasů odehrajeme s takto kvalitními soupeři, tím víc se můžeme zlepšovat."

 

Utkání v Mostě můžete sledovat na tvcom.cz ZDE

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně