Aktuality A-tým

HODONÍN NEBUDE LEHKÝ SOUPEŘ

1.11.2021, 23:16

Sotva se Porubanky vrátily z daleké cesty do Kynžvartu, bohužel bez bodu, už se musí z prohry rychle otřepat a připravovat se na další utkání. Už ve středu 3.11. přivítá doma v hale Sareza od 18:00 hodin předposlední tým tabulky HK Hodonín. Ten má na kontě dva body za výhru ve Zlíně, ale nesmíme zapomenout také na pohárovou zkušenost Hodonína z EHF Cupu, kde si zahrál proti ukrajinskému mistrovskému celku HC Galychanka Lviv. Obě utkání Hodonín prohrál a nepostoupil tak do další fáze soutěže.

 

Na víkendovou porážku i na utkání s Hodonínem jsme se zeptali pětigólové střelkyně z Kynžvartu, mladé pivotky Terezy Dybalové.

 

Terez, v Kynžvartu jste dali 27 branek, což není určitě málo, a přesto jste prohráli, to musí mrzet.

„Výsledek s Kynžvartem nás hodně mrzí. Čekaly jsme pro nás příznivější výsledek a chtěly Kynžvart doma zaskočit, což se nám bohužel nepodařilo. První poločas rozhodl o vítězi, v druhém poločase se náš výkon sice zlepšil, ale to už si výsledek domácí tým pohlídal."

 

Teď vás čeká Hodonín, určitě čekají fanoušci doma výhru.

„Hodonín určitě nebude lehkým soupeřem, je sice předposlední v tabulce, ale rozhodně nepodává špatný výkon, umí potrápit každého soupeře a my ho stoprocentně nemůžeme podcenit. Každopádně je to domácí zápas a chceme si připsat dva důležité body."

 

Děkuji za rozhovor a držíme palce.

 

Utkání s Hodonínem můžete sledovat a holkám fandit přímo v hale Sareza na Hrušovské ulici nebo případně na tvcom.cz ZDE

 

Po tomto utkání čeká Sokolky opět cestování, konkrétně do mistrovského Mostu a to hned v sobotu 6.11.2021.

 

(Foto: FB Házená Kynžvart - Roman Knedlík, Luděk Eidelpes)

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně