Aktuality A-tým

DO PREŠOVA JEDEME PRO DALŠÍ BODY

25.3.2021, 23:15

Zápasový kvapík pokračuje už tuto sobotu a to v Prešově. Ten, ač na předposledním místě tabulky MOL ligy, nebude pro Porubanky vůbec snadným soupeřem, jak by se dle pořadí mohlo zdát. Doma Východňarky dokážou potrápit nejednoho favorita.  Prezentuje se rychlou házenou a opírá s především o hru spojek. V posledním vzájemném měření sil Sokolky na domácím hřišti zvítězily až díky zlepšenému výkonu v závěru utkání 25:22.

 

Na co se připravit v Prešově jsme se zeptali naší levé spojky Elišky Desortové:

„Tak co bych řekla k Prešovu (úsměv), je to určitě v této sezóně nevyzpytatelný tým, určitě to u nich doma nebude vůbec lehké. Ale my se jich nebojíme a samozřejmě si pojedeme pro 2 body."

 

Vrátíme se k utkání s Plzní. Dařilo se ti, nasázela si jim 6 branek. Super.

„No dařilo se mi po delší době, za co jsem ráda, v několika posledních utkáních to tak nebylo a trápilo mě to trochu. Určitě se chci zlepšovat a mít lepší a lepší výkony a hlavně abych byla přínosná pro naše družstvo. Týmová hra, to je to nejdůležitější."

 

Ještě není dohráno, ale s největší pravděpodobností už máte jistý postup do play off. Koho z první čtyřky bys teoreticky chtěla ty za soupeře?

„Do play off bych si přála Slavii, je dle mě hratelná, ale taky to není nejlehčí soupeř. Tam už není lehkého soupeře (úsměv). Každopádně uvidíme, jak to dopadne, chceme bojovat o medaili, vloni nám to nevyšlo. Držte nám palce."

 

Utkání můžete sledovat zde: https://www.nike.sk/tv-nike

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně