Aktuality A-tým

PO VÁNOCÍCH POKRAČUJE MOL LIGA

6.1.2021, 19:30

V neděli 10.1.2021 v 17:00 hod. sehraje Poruba první letošní utkání doma v hale Sareza s týmem Handball PSG Zlín. Jedná se o souseda v tabulce, který za sedm utkání získal o bod méně než šestizápasová Poruba. Soupeři se dobře znají, ve Zlíně hrají dvě exporubské pivotky Eva Minarčíková a Barbora Zemanovičová a také v Porubě hrála spojka Míša Sekulová. Naopak v Porubě hraje exzlínská Adéla Baumbachová. Každopádně Poruba v domácím utkání nebere nic jiného, než dva body. Jak vypadá příprava, jsme se zeptali právě Adély.

 

Poslední utkání si nenastoupila, proč? Už na utkání se Zlínem budeš?

V posledním utkání jsem bohužel nemohla nastoupit, protože jsem byla pozitivní na covid. Takže jsem strávila celé vánoční svátky v karanténě, ale teď už mi skončila a zase se na holky a tréninky těším. Na Zlín se budeme celý týden maximálně připravovat a budeme všechny doufám v plné síle.

Jaké to je, hrát proti mateřskému klubu?

První zápas, co jsem v dresu Poruby proti Zlínu nastoupila, byl zvláštní. Byla jsem strašně nervózní, přece jenom jsou to holky, se kterýma jsem hrála strašně dlouho a teď jsem měla hrát proti nim. (úsměv) Teď už to tak ale nevnímám a je to pro mě zápas jako každý jiný.

Kde je síla Zlína a na co si dát pozor?

Holky sleduju docela často a přijde mi, že celá hra stojí na Míši Kolářové ze středu. Řídí celou hru, rozehraje si to s pivotem, připraví to spojkám a i sama je hodně nebezpečná. Musíme si uhlídat krom ní hlavně pivoty a včas chodit ven ke spojkám. Určitě si na Zlín věříme a doufáme, že nám budou fanoušci držet palce alespoň při sledování utkání na TVCOMu.

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně