Aktuality A-tým

PETRA TICHÁ - TÝMU NA EURU VĚŘÍM

1.12.2020, 18:08

Petra Tichá, opora Poruby i české reprezentace se nakonec Eura v Dánsku neúčastní. Týmu tak bude v Dánsku chybět další ze zkušených opor české ženské reprezentace. Z nominace vypadly z důvodu zranění zkušené Lucka Satrapová, Kristýna Mika, Hela Ryšánková, z pracovních důvodů Míša Hrbková a z mateřských důvodů Iveta Korešová. Z kempu v Chebu a účasti na Euru se trenéru Bašnému Petra omluvila z pracovních důvodů. Jak už v rozhovoru na začátku sezóny avizovala, hledala si práci a vše, i účast na Euru, nechávala osudu.


Peťo, jak těžké bylo rozhodnutí nejet na kemp do Chebu a následně na Euro?

"Samozřejmě je mi moc líto, že na Euro nakonec nejedu a že nebudu moct na palubovce bojovat s holkama. Euro je vždy super zážitek a zvlášť v tomto nepovedeném roce to pro holky bude určitě ještě vzácnější. Bohužel pro mě to v tuto chvíli nebylo o rozhodování. Mám novou práci a zatím jsem ve zkušební době, takže se nedalo nic dělat. S novou prací jsem moc spokojena a opravdu bych o ni nechtěla přijít. Týmu budu na dálku moc fandit a věřím, že všem holky ukážou, co jsou házenkářky z Česka zač (úsměv)."


Držíme Ti tedy palce v nové práci a všichni budeme naši reprezentaci držet palce na Euru.

 

Podrobnější informace o českém týmu na Euru můžete sledovat na webu České házené:

https://www.handball.cz/ehfeuro2020

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc100129:3321
2.DHC Plzeň110031:2917
3.Handball club Zlín210161:5810
4.DHC Sokol Poruba210160:618

Nejlepší střelkyně