Aktuality A-tým

ODLOŽENÉ UTKÁNÍ S MICHALOVCI UŽ TENTO ČTVRTEK 17.9. V 18:30 !!!

15.9.2020, 10:46

 

Porubští fanoušci mají ještě v čerstvé paměti poslední klání s Michalovcemi, kdy Poruba, ač oslabena, brala body. Jak na toto utkání vzpomíná jedna z mladých nadějí a aktérka utkání Markéta Prašivková?

Na lednové utkání s Iuventou Michalovce vzpomínám velmi ráda. Byl to jeden ze zápasů, kdy jsem z důvodů zranění obou našich levých spojek Andy a Desi odehrála značnou část utkání. Jsem ráda, že jsme to s holkama zvládly, byl to tehdy boj do poslední minuty. A užily jsme si vítězství v bouřlivé atmosféře polanecké haly.

 

V této sezóně oba týmy mírně pozměnily kádry, jak jste se připravovali během týdne?

Michalovce byly vždy těžkým soupeřem a nemyslím, že to letos bude jinak. Měly jsme video, ve kterém nám trenér podrobně rozebral, co nás může čekat. A podle toho byly i celý tento týden nastaveny tréninky.

 

Z jiného soudku. Začal školní rok, nikdo neví, jak bude výuka probíhat vzhledem k situaci kolem Covidu-19. Jak vůbec zvládáš školu a tréninky?

Letos jsem v maturitním ročníku a vzhledem k aktuální situaci, je těžké říct, jak se vše vyvine. Jestli budeme dále navštěvovat školu nebo bude probíhat distanční výuka. Za mě byla lepší ta distanční, protože bych stíhala lépe tréninky. Vybrala jsem si docela náročné gymnázium, takže se přiznám, je to náročné obojí stíhat.  Ale když se chce, všechno jde J.

 

Co bys vzkázala fanouškům Poruby?

Ať určitě přijdou ve čtvrtek do haly SAREZA v Ostravě-Přívoze a pomohou nám zopakovat lednovou výhru nad ambiciózním slovenským soupeřem. Plná a hlasitá tribuna je našim skvělým hnacím motorem.

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně