Aktuality A-tým

Porubanky odjíždí k odvetě Challenge Cupu

6.2.2020, 17:29

V sobotu 8. února odjíždí tým porubských žen vedený trenéry Dušanem Danišem a Alešem Chrastinou vstříc odvetě osmifinále Challenge Cupu do katalánského Granollers, ta je na programu v neděli 9. února od 12:30 hodin.

 

Cesta z Ostravy začne v 5 hodin ráno, kdy se celý tým přepraví vlakem do Prahy a následně autobusem na ruzyňské Letiště Václava Havla, odsud Porubanky odletí do katalánské Barcelony, kde je ještě čeká autobusový přesun do Granollers.

 

„Domácí zápas se nám nepovedl. Začali jsme sice dobře a vedli 7:4, ale potom jsme si, hlavně ve druhém poločase, nedokázali poradit s jejich vysunutou obranou. Veliký problém nám dělala vysoká pivotka, na kterou jsme celý zápas nenašli recept," říká z odstupem nejlepší střelkyně zápasu Silvie Polášková a rozpovídává se o plánech k odvetnému zápasu: „Domácí prohra nás moc mrzí, protože jsme nemuseli prohrát tak vysoko. První poločas skončil rozdílem 3 branek, kdyby tak skončil i ten druhý, můžeme se teď bavit o možnosti výhry a samozřejmě postupu, který se nám ale třináctibrankovým mankem nadobro vzdálil. Do Španělska odjíždíme především s tím, že si chceme napravit reputaci a ukázat, že umíme hrát o mnoho lepší házenou, než jsme předvedli na domácí palubovce minulý víkend. Doufáme, že se nám to podaří. Celý týden se připravujeme na jejich vysunutou obranu, abychom kvůli ní znovu neztráceli tolik míčů a nestříleli z nepřipravených pozic, tedy hlavně ze spojek, a naopak zkusili hrát více přes křídla a pivoty. Všechny doufáme, že se nám podaří na Španělky lépe nastoupit a třeba je i něčím překvapit," končí s odhodlanými slovy pravá porubská spojka Silvie Polášková.

 

 

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně