Aktuality A-tým

Poruba má výrazné zastoupení v reprezentačních výběrech

21.3.2019, 11:50

Trenér Bašný na turnaj nominoval také porubskou trojici Michaelu Konečnou, Veroniku Andrýskovou a Hanu Mučkovou. Pochopitelně v týmu nechybí také zkušené reprezentantky a bývalé porubské opory Michaela Hrbková, Petra Adámková a Šárka Marčíková. Helena Ryšánková tentokrát z důvodu zranění schází.

Ještě před odjezdem do Poreče absolvoval ženský výběr speciální kondiční a fyzické testy v Olomouci, kterých se zúčastnily také Eliška Desortová a Valerie Smetková, zařazené do širšího reprezentačního kádru. Obě mladé porubské spojky nyní čeká start na silně obsazeném turnaji v Rusku v dresu juniorské reprezentace, ve které patří k výrazným oporám.

Dorostenecký reprezentační výběr odcestuje na turnaj do Rumunska a uvidíme, jestli v kádru zůstane porubská Veronika Juřinová, která byla premiérově nominovaná na přípravný kemp.

Všem holkám přejeme ať se jim v reprezentaci daří!

Ostrava MSK Ostrava Poruba Molten Rehband Mol liga Ha-vel Joma Genetrix JS Property Invest ALVI CZ a.s. Národní sportovní agentura Český svaz házené Seyfor G&E Trading Vodotech Aqualia InBido Pod Zofinkou

PLAY OUT 2024

Tým Z V R P Scóre B
1.DHK Zora Olomouc00000:021
2.DHC Plzeň00000:015
3.Handball club Zlín00000:08
4.DHC Sokol Poruba00000:06

Nejlepší střelkyně